День семьи / Perepäev

By | 15.07.2022
Facebooklinkedinmail

28.08.2022 в 12:00-16:00 SA Narva Linna Arendus организует мероприятие «День семьи» на территории Ореховой горки в Нарве, в рамках которого запланирована культурная и спортивная программа. Будут спортивные соревнования, творческие мастерские, аттракционы и многое другое. Традиционно нашими партнерами являются Politsei- ja Piirivalveamet, Päästeamet, Transpordiamet, SA Narva Haigla, Narva Kaitseliit, Eesti Punane Rist и др.

Мы также приглашаем Вас принять участие в нашем мероприятии и разместить свою палатку/оборудование, представить свой продукт и т. д. или даже предложить спонсорство в этот день. Со своей стороны мы предлагаем бесплатное пользование электричеством. Мы также предлагаем повесить или разместить ваш баннер на территории Ореховой горки.

В рамках мероприятия среди всех участников будет организован розыгрыш призов, и если у вас есть возможность, одним из призов может стать ваш продукт.

Мероприятие проводится уже несколько лет подряд и вызывает большой интерес у гостей и жителей Нарвы. SA Narva Linna Arendus является городским учреждением, и все наши мероприятия мы организуем бесплатно. Во всех СМИ есть информация о наших мероприятиях и спонсорах, которые являются примером для других организаций в помощи жителям Нарвы.

Мы будем очень благодарны, если вы сможете поучаствовать в мероприятии.

Если вы заинтересованы или у вас есть какие-либо вопросы, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте info@nla.ee или по телефону 56607779.

28.08.2022 kell 12:00-16:00 SA Narva Linna Arendus korraldab Narvas, Äkkeküla terviserajade territooriumil ürituse „Perepäev“, mille raames on planeeritud kultuuri- ja spordiprogramm. Toimuvad spordivõistlused, loomingulised töötoad, atraktsioonid ja palju muud. Traditsiooniliselt meie partnerid on Politsei- ja Piirivalveamet, Päästeamet, Transpordiamet, SA Narva Haigla, Narva Kaitseliit, Eesti Punane Rist jne.

Kutsume Teid ka osa võtma meie üritusest ja sellel päeval paigutada oma telk/tehnika, esitada oma toode jne või isegi pakkuda sponsorabi. Omalt poolt pakume tasuta elektri kasutamist. Samuti pakkume ripputada või paiguldada Teie bänner Äkkeküla terviserajade territooriumil.

Ürituse raames korraldatakse kõigi osalejate seas ka auhindade loosimine, ja kui Teil on võimalus, võib üks auhind olla Teie toode.

Üritus on toimunud mitu aastat järjest ja selle vastu on Narva külalistel ja elanikel suur huvi. SA Narva Linna Arendus on linna asutus ning me korraldame kõik meie üritused tasuta. Kõikides meediaallikates on teave meie ürituste ja sponsorite kohta, mis on teiste organisatsioonide näide Narva elanike abistamiseks.

Oleme väga tänulikud, kui saate osaleda üritusel.

Huvi või küsimuste tekkimise korral palume Teil võtta meiega ühendust e-posti info@nla.ee või tel. 56607779 teel.