Kutsume Teid 28.08 kell 12:00-16.00 Narva Äkkeküla Perepäevale! / Приглашаем Вас 28 августа с 12:00-16.00 на Семейный День на Ореховой горке!

By | 20.08.2022
Facebooklinkedinmail

Ürituse alguses kutsume Teid vaatama maailma ühe parima slacklineri Jaan Roose esitlust!Jaan alustas slackline’iga 18. aastaselt olles varasemalt tegelenud parkuuriga. Juba 2019. aastal Jaan Roose liitus Red Bulli sportlaste meeskonnaga.Just Jaan Roose nimele kuulub nii maailmarekordeid kui ka esikohti kõige tugevamatelt võistlustelt. Esimesena maailmas maandus ta kahekordse saltoga jalgadega tagasi liinile ning talle kuulub ka rekord kõrgeimal tehtud Backflip ja Frontflip jalgadele maandutud hüpetele. 2019. aasta kevadel saavutas ta esikoha Münchenis toimunud World Slackline Masters võistlusel. Mitmel korral on ta olnud Hollywoodi filmiprojektidel kaskadööriks.Tere tulemast Äkkekülla, et näha maailmatähte!

В начале мероприятия предлагаем увидеть выступление одного из лучших слэклайнеров в мире Яана Роосе!Яан начал заниматься слэклайном в 18 лет, ранее занимаясь паркуром. Уже в 2019 году Яан Роосе присоединился к спортивной команде Red Bull.Именно Яану Роосе принадлежат как мировые рекорды, так и первые места в сильнейших соревнованиях. Он был первым в мире, кто выполнил двойное сальто приземлившись ногами на линию, а также ему принадлежит рекорд по самому высокому сальто назад и вперед с приземлением на ноги. Весной 2019 года занял первое место на соревнованиях World Slackline Masters в Мюнхене. Он был каскадером в нескольких голливудских кинопроектах.Добро пожаловать на Ореховую горку увидеть мировую звезду!