Будь заметнее

By | 27.11.2022
Facebooklinkedinmail

Helkurit kasutades teed ennast teistele liiklejatele nähtavaks. Ära unusta helkurit riputada ma jope vasakule poole. Helkur võib päästa elu.

Стань заметным другим участникам дорожного движения — используй светоотражатель! Не забудь повесить его на левую сторону своей куртки. Светоотражатель может спасти жизнь!

Helkurit kasutades teed ennast teistele liiklejatele nähtavaks. Ära unusta helkurit riputada ma jope vasakule poole. Helkur võib päästa elu.Стань заметным другим участникам дорожного движения — используй светоотражатель! Не забудь повесить его на левую сторону своей куртки. Светоотражатель может спасти жизнь!

Опубликовано Narva Linna Arendus SA Четверг, 24 ноября 2022 г.

Tähelepanu! Kergliiklusteel on jalgratturile ja jakakäijale erinevad liiklusrajad.Palun austage üksteist, sellega väldime ohtlik olukordi. Olge nähtavad: kasutage rattaga sõites tulesid ja helkureid ning jalgsi kõndides helkurit.

Внимание! На дорожке для пешеходов и велосипедистов выделены разные полосы для передвижения! уважайте друг друга, ведь этим самым мы предотвратим опасные ситуации. Не забывайте также оставаться видимыми для окружающих: велосипедисты — используйте фонарики и светоотражатели, пешеходы светоотражатели.

Tähelepanu! Kergliiklusteel on jalgratturile ja jakakäijale erinevad liiklusrajad.Palun austage üksteist, sellega väldime ohtlik olukordi. Olge nähtavad: kasutage rattaga sõites tulesid ja helkureid ning jalgsi kõndides helkurit.Внимание! На дорожке для пешеходов и велосипедистов выделены разные полосы для передвижения! уважайте друг друга, ведь этим самым мы предотвратим опасные ситуации. Не забывайте также оставаться видимыми для окружающих: велосипедисты — используйте фонарики и светоотражатели, пешеходы светоотражатели.

Опубликовано Narva Linna Arendus SA Четверг, 24 ноября 2022 г.

Liikudes jalgrattaga või rulluiskudega on rattakiiver sinu ainus turvavahend. Kui hakkad oma kaherattalise sõiduvandiga liikuma, siis pane kiiver pähe ja ja soovita seda teha ka teistel!

Во время езды на велосипеде, самокате или роликовых коньках- велосипедный шлем — это единственное спасательное средство! Не забывайте надевать его, а также напоминайте об этом и другим!

Liikudes jalgrattaga või rulluiskudega on rattakiiver sinu ainus turvavahend. Kui hakkad oma kaherattalise sõiduvandiga liikuma, siis pane kiiver pähe ja ja soovita seda teha ka teistel!Во время езды на велосипеде, самокате или роликовых коньках- велосипедный шлем — это единственное спасательное средство! Не забывайте надевать его, а также напоминайте об этом и другим!

Опубликовано Narva Linna Arendus SA Среда, 23 ноября 2022 г.