SA Narva Linna Arendus kutsub 13. detsembril kell 18.00-20.00 ja 18. detsembril kell 12.00-14.00 / SA Narva Linna Arendus приглашает 13 декабря в 18.00-20.00 и 18 декабря 12.00-14.00

By | 02.12.2022
Facebooklinkedinmail

SA Narva Linna Arendus kutsub 13. detsembril kell 18.00-20.00 ja 18. detsembril kell 12.00-14.00 Joaoru Rannahoones asuvasse Resto Classic Cafe restorani kõiki lapsi koos oma vanematega, täiskasvanuid, kunstnikke, huvilisi ja lihtsalt häid inimesi, kellele meeldib loominguline tegevus ja kes on valmis jagama oma loovust nendega, kes rõõmustavad jõulu- ja uusaastapühade puhul kinkekaarti saades!

Alustame imede aega ja seekord aitab meid „Salajaste Jõuluvanade Missioonil“ Sketchy Seiklus!

Sketchy seiklusklubi liikmed aitavad hea meelega kõigil oma kätega meisterdada (joonistada) pühadekaardi, et saaksime valminud tööd organisatsioonidele üle anda – sinna, kus oodatakse jõuluimet!

Kui narvakate hulgas on luuletajaid, kirjanikke, inimesi, kes oskavad soojad soovid kirja panna, siis võid ka meile oma õnnitlused saata, märkides soovi korral: oma ees-, perekonnanime, kontaktandmed ning me vormistame selle õnnitluse kujul ja edastame eakatele narvakatele!

Aita meil jagada südamesoojust käsitöökaartide näol, et need, kes seda vajavad, saaksid tunda pühademeeleolu!

Kingituse saab teha ka ise kodus oma käsitööna (kink või postkaart ja me kingime need koos oma postkaartidega).

Tööd palume tuua enne 20. detsembrit Joaoru Rannahoonesse (avatud 8.00-21.00) aadressil Linnuse 2, Narva.

Liituge meiega ja teeme koos narvakatele head!

Kui Sul on soov meeldida neile, kes seda nii väga vajavad, siis kirjuta meile narvalinnaarendus@gmail.com või helista oma ideega 56607779 ja aitame korraldada jõulupäevadel heateo!

Muudame koos oma linna paremaks!

SA Narva Linna Arendus приглашает 13 декабря в 18.00-20.00 и 18 декабря 12.00-14.00 в Пляжное здание на Липовой Ямке в Ресторан Ranna Resto Classic Cafe всех желающих детей с родителями, взрослых, художников, любителей и просто хороших людей, кто любит творить и готов поделится своим творчеством с теми, кто будет рад получить в рождественские и новогодние праздники подарочную открытку!

Мы начинаем время чудес и в этот раз нам поможет провести Миссию «Секретные Санты» — Sketchy Seiklus!

Участники клуба Sketchy seiklus с радостью помогут всем изготовить (нарисовать) праздничную открытку своими руками, чтобы мы смогли готовые работы передать организациям — туда, где очень ждут рождественского чуда!

Если есть среди нарвитян поэты, писатели, люди, кто сможет написать тёплые пожелания, можно также присылать нам Ваши поздравления, указав по желанию: имя, фамилию, контактные данные и мы оформим это в виде поздравления и передадим пожилым нарвитянам!

Помогите нам вместе передать душевное тепло в виде изготовленных своими руками открыток, чтобы те, кто в этом нуждается смогли почувствовать праздничное настроение! Вы можете самостоятельно изготовить дома подарок своими руками (поделка, открытка и мы передадим их вместе с нашими открытками).

Приносите пожалуйста свои работы до 20 декабря в Пляжное здание на Липовой ямке (с 8.00-21.00) по адресу Линнусе 2, Нарва. Присоединяйтесь к нам и творите вместе добро для нарвитян!

Если у Вас есть желание порадовать тех, кто так в этом нуждается, напишите нам narvalinnaarendus@gmail.com или позвоните 56607779 с Вашей идеей и мы поможем организовать благое дело в рождественские дни!

Сделаем вместе наш город лучше!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=207962114949843&id=100072081682376