2023 год – это год движения! / Aasta 2023 on Liikumisaasta!

By | 01.02.2023
Facebooklinkedinmail

2023 год – это год движения!

Целью SA Narva Linna Arendus является повышение интереса общества к физической активности и здоровому образу жизни, а также показать молодым людям возможности для активного времяпровождения в тренажерном зале Joaorg.Поэтому уже 31.01.2023 состоялся первый открытый урок физкультуры учеников Vanalinna Riigikool с преподавателем Мариной Гусевой! Мы благодарим за интерес к нашему тренажерному залу!

Команда SA Narva Linna Arendus приглашает так же Вас и Ваших учеников 10-12 классов провести бесплатный открытый урок физкультуры Вашим учителем физкультуры в тренажерном зале пляжного здания по адресу Linnuse tn 2 (Липовая Ямка). Данный урок позволит разнообразить школьную программу и положительно повлияет на становление дружественных связей в коллективе класса. Так же после проведения урока у Ваших учеников может появиться интерес стать нашим клиентом и уже самостоятельно посещать тренажерный зал.

Более того, в конце Вашего урока мы подарим ученикам приятные призы.

В случае возникновения интереса и вопросов просим написать нам на почту narvalinnaarendus@gmail.com.

Aasta 2023 on Liikumisaasta!

SA Narva Linna Arendus eesmärk on tekitada ühiskonnas rohkem huvi liikumisharrastuse ja tervislikumate eluviiside vastu ning näidata noortele aktiivseid ajaveetmise võimalusi Joaoru jõusaalis.

Seega juba 31. jaanuaril 2023 toimus esimene Vanalinna Riigikooli õpilaste avatud kehalise kasvatuse tund koos õpetaja Marina Gussevaga!Me täname Teid, et tundsite huvi meie jõusaali vastu!SA Narva Linna Arendus meeskond pöördub ka Teie poole kutsega korraldada Teie kooli 10.-12. klasside õpilaste jaoks tasuta avatud kehalise kasvatuse tundi Joaoru jõusaalis aadressil Linnuse tn 2 koos Teie kehalise kasvatuse õpetajaga. Antud tund võimaldab teha kooliprogrammi mitmekesisemaks ja lööb kaasa klassi õpilaste sõprustunde kujundamisele.Samuti õppetunni lõpuks võib Teie õpilastel tekkida huvi meie kliendiks saada ja iseseisvalt jõusaalis käia.Peale selle Teie kehalise kasvatuse tunni lõppus jagame õpilastele kingitusi.

Huvi ja küsimuste tekkimise korral palume pöörduda e-posti teel: narvalinnaarendus@gmail.com.#liikumisaasta