Lasterühmad esinemiseks; muusikud, kunstnikud, animaatorid, klounid, teatrid; catering ja maiustuste, toidukingituste, suhkruvati valmistamine; disain, sisekujundus, stilistid, juuksurid, jumestajad, kunstnikud; limusiinid ja stiliseeritud sõidukid, rongid, lennukid, langevarjud; loomad; elusuuruses nukud, moderaatorid, peojuhid, fotograafid, video filmimine ja nii edasi Детские коллективы для выступлений; музыканты, артисты, аниматоры, клоуны, театры; кэтеринг и изготовление сладостей, пищевых подарков, сахарная вата; дизайн, декор, стилисты, парикмахеры, визажисты, художники, гримеры; лимузины и стилизованные повозки, паровозики, самолеты, парашюты; животные; ростовые куклы, модераторы, тамады, ведущие, фотографы, видеосъемка и так далее

By | 12.07.2023
Facebooklinkedinmail

SA Narva Linna Arendus совместно с Департаментом Развития и Экономики города Нарва составляют базу данных различных деятелей Ида-Вирумаа, чтобы в будущем приглашать принимать участие в различных городских мероприятиях.

Мы ищем: детские коллективы для выступлений; музыканты,артисты, аниматоры, клоуны, театры; кэтеринг и изготовление сладостей, пищевых подарков, сахарная вата; дизайн, декор, стилисты, парикмахеры, визажисты, художники, гримеры; лимузины и стилизованные повозки, паровозики, самолеты, парашюты; животные; ростовые куклы, модераторы, тамады, ведущие, фотографы, видеосъемка и так далее.

Если Вы являетесь подобным деятелем или Вы хотите посоветовать кого-то, то напишите пожалуйста в комментариях, пришлите на почту: info@nla.ee или заполните форму (ссылка https://forms.gle/wbDtnSv6NBUAqfyu7) :

1. Имя, фамилия.

2. Название организации и регистрационный код, если есть.

3. Электронная почта, номер телефона.

4. Краткое описание деятельности.

5. Месторасположение.

6. Возраст целевой группы.

SA Narva Linna Arendus koos Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Ametiga koostavad andmebaasi Ida-Virumaa tegelastest, keda saaksime kutsuda edaspidi erinevatest linnaüritustest osa võtma.

Me otsime: lasterühmad esinemuseks; muusikud, kunstnikud, animaatorid, klounid, teatrid; catering ja maiustuste, toidukingituste, suhkruvati valmistamine; disain, sisekujundus, stilistid, juuksurid, jumestajad, kunstnikud; limusiinid ja stiliseeritud sõidukid, rongid, lennukid, langevarjud; loomad; elusuuruses nukud, moderaatorid, peojuhid, fotograafid, video filmimine ja nii edasi.

Kui olete selline tegelane või soovite kedagi soovitada, siis kirjutage palun kommentaaridesse, e-postile: info@nla.ee, või täitke vormi (link: https://forms.gle/wbDtnSv6NBUAqfyu7):

1. Eesnimi, perekonnanimi.

2. Organisatsiooni nimetus, registrikood, kui on olemas.

3. E-post, telefoninumber.

4. Tegevuse lühikirjeldus.

5. Asukoht.

6. Sihtrühma vanus.